Det nye ladeeanlegget er satt i drift! Det gjenstår kun noe opprydding langs trafostasjonen og noen justeringer på anlegget på en av garasjene på øvre garasjeanlegg. Alle ladestasjoner som er installert er klare til bruk (bortsett fra nr 14, hvor det er en liten feil som vil bli rettet i løpet av kort tid).

Dette betyr:
  • Fra og med 22. november 2018 skal all lading foregå med bruk av nye ladestasjoner (nr 14 tar i bruk ladestasjonen så fort denne er klar). Oppstår det noen problemer med ladestasjonen slik at denne blir utilgjengelig, skal dette varsles til styret, og den enkelte eier sørger for at sin ladestasjon blir feilrettet (styret vil kunne bistå med kontaktinfo til Guriby).
  • Alle elbil-eiere melder inn målerstand på gammel strømmåler i egen garasjeplass så fort som mulig. Fakturaer for forbruket på gammelt anlegg i 2018 vil deretter sendes ut fortløpende.
  • Ferdigbefaring vil bli gjennomført med prosjektleder i Guriby i slutten av kommende uke, og eventuelle feil eller mangler som bør belyses i den sammenheng meldes styret senest tirsdag 27. nov.
  • Strømforbruk på ladestasjonene meldes ikke inn til styret, da grenda har en egen portal på Zaptec web. Her er det full oversikt over alle ladestasjoner, inkludert teknisk status, strømforbruk, med mer.

Nå har vi et veldig bra anlegg med god kapasitet som er tilpasset også et økende behov!